Az első társaság sikeresen DNV GL teljesítette a minősítő auditot  az új ISO 9001:2015 és ISO 14001:2015 normák

Az első társaság sikeresen DNV GL teljesítette a minősítő auditot az új ISO 9001:2015 és ISO 14001:2015 normák

A DNV GL Bussiness Assurance szlovákiai leányvállalata 2015.12.07.-08. között elvégezte az első auditot a 2015. évi revideált normák alapján a szlovákiai PYRONOVA, s.r.o. társaságnál. Az audit igazolta az ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 és az OHSAS 18001:2007 szabványnak való megfelelőséget. A PYRONOVA, s.r.o. társaság ezáltal az első olyan szlovákiai társasággá vált, amely a minősítését a tekintélyes holland RvA akkreditáció alatti revideált normák alapján szerezte meg (megjegyzés – a DNV GL mint legelső minősítő társaság a holland RvA akkreditáció által nyerte el a re-akkreditációját).

 

A PYRONOVA, s.r.o. egy 23 éves hagyománnyal rendelkező szlovákiai szakmai társaság, melynek célja az épületek tűzvédelmére, vagyontárgyak megóvására, valamint személyek életének és egészségének védelmére vonatkozó hatékony megoldás kidolgozása, a felhasználó különleges kérései, kockázati tényezők és a minőségre vonatkozó magas fokú követelmények figyelembevételével. Jelenleg a PYRONOVA a szlovákiai piacon a tűzbiztonsági megoldások és kivitelezések területén a piacvezetők közé tartozik, és gyorsan terjeszkedik külföldön is.

 

A piacvezetői szerepét sikeresen igazolta azzal, hogy elsőként eleget tett a normák fenti követelményeinek. A társaság felmutatta az ügyfél céljainak teljesítését és megelégedését érintő potenciális kockázatok és alkalmak irányítására vonatkozó képességét, a belső és külső tényezők, valamint az érintett felek elvárásainak és kéréseinek megértésére vonatkozó képességét.

 

A menedzseri rendszerek minősítése a társaság alapstratégiájának kiteljesedése, valamint integráns része a komplex minőségi ügyfélszolgálat biztosításának.

Next Post:
Previous Post: