Ne-am mutat!

Ne-am mutat!

Dragi parteneri şi colaboratori,

Suntem bucuroşi să vă anunţăm că din luna octombrie a anului trecut ne-am mutat într-un nou sediu, în Cluj-Napoca. O dată cu creşterea numărului de angajaţi din ultimii ani, urmarea firească a fost să ne mutăm într-un sediu mai mare care sa corespundă nevoilor unei echipe numeroase. Suntem acum într-o cladire a noastră, luminoasă, spaţioasă şi cu un design interior minimalist.

Noul sediu are o suprafaţă totală de aproximativ 1.000 mp. Partea din faţă a clădirii este destinată birourilor, cu o suprafaţă totală de aproximativ 400 mp şi este compusă din 5 birouri spaţioase, sală de şedinţe, bucătărie, băi, arhivă şi o încăpere pentru pregătirea documentaţiilor. În partea din spate se află biroul echipei de mentenanta, un mic atelier, precum şi un depozit destinat păstrării materialelor.

În zona birourilor, numeroasele ferestre şi pereţii interiori de sticlă permit luminii naturale să domine spaţiul pe durata întregii zile şi oferă senzaţia unui loc aerisit şi confortabil, potrivit pentru desfăşurarea activităţii angajaţilor. Pentru designul interior au fost folosite culori neutre. Atât culorile şi materialele utilizate, precum şi mobilierul modern, conferă spaţiului un aer de profesionalism.

Ne găsiţi pe Calea Turzii, nr. 192!

024-min 022_jpeg-min 017-min 004o-min 020bmjj-min 019_jeg-min 014_jpeg-min 013_jp-min 007-j-min 010-min
Next Post:
Previous Post: