Oferind sponsorizări, putem să aducem beneficii societății în care trăim…

Oferind sponsorizări, putem să aducem beneficii societății în care trăim…

Având avantajul că, pe de-o parte se diminuează impozitul pe profit în limita a maximum 20%, iar pe de altă parte banii ajung cu scopuri filantropice, umanitare, unor persoane bolnave sau unor copii orfani care au nevoie de fonduri substanțiale pentru a trăi o viață normală, compania noastră, Pyronova IS Romania SRL s-a hotărât la sfârșitul anului 2014 să ofere sponzorizări pentru trei instituții cu nevoi speciale din Cluj-Napoca: Casa de zi pentru copiii străzii-AKSZA, Centrul de Primire a Copilului în Regim de Urgență Gavroche şi Asociația Providența – Gondviseles – Fursorge Egyesulet.

Casa de zi pentru copiii străzii-AKSZA şi Centrul de Primire a Copilul în regim de urgență au în vedere sprijinirea copiilor rămaşi orfani sau abandonaţi de familiile lor. Asociația Providența – Gondviseles – Fursorge Egyesulet are ca și grup țintă persoanele cu dizabilități intelectuale, începând cu vârsta de 18 ani.

Cele trei instituții se luptă zi de zi pentru integrarea socială și pentru crearea unui mediu ocrotitor și iubitor, si ne bucurăm că am putut ajuta asociaţiile la atingerea unor obiective propuse pentru acest an.

Împreună am reușit să sprijinim copiii străzii AKSZA să meargă pe timpul verii în mai multe excursii organizate. Totodată, mai avem în plan finanțarea unor aparate de uz casnic de dimensiuni mici și mari cum ar fi: o cameră video, un proiector cu ecran de proiecție, o mașină de spălat haine, un cuptor cu microunde și participarea tinerilor la activități sportive și culturale.

Din suma sponsorizată, tinerii centrului de Primire a Copilul în Regim de Urgență Gavroche s-au bucurat de numeroase beneficii: au participat la excursii organizate, au primit cadouri, haine și încălțăminte noi, un televizor cu ecran HD mare și totodată, până la sfârșitul anului curent, au în vedere schimbarea pardoselii  centrului și mobilarea camerelor tinerilor.

Beneficiarii Asociației Providența – Gondviseles – Fursorge Egyesulet din suma sponzorizată au participat la excursii organizate, la servicii de masaj terapeutic și la echitație specială conform nevoilor lor. Totodată au reușit să achiziționeze o bicicletă eliptică, jocuri de societate și un panou de baschet cu minge de baschet, care le-a adus numeroase beneficii în activitatea lor zilnică . Acești tineri sunt talentați, se exteriorizează și prin activități artistice, sunt încurajați să picteze, munca lor fiind prezentată la diferite expoziții.

Firmele care vor să acorde sponsorizări trebuie să încheie un contract de sponsorizare cu entitatea beneficiară, fie ONG, autoritate publică definită clar prin lege sau persoană fizică, contract care trebuie să conțină în mod obligatoriu obiectul sponzorizării, valoarea și durata acesteia, precum și drepturile și obligațiile părțiilor.

Nouă ne pasă, implică-te și tu…

 

 

Next Post:
Previous Post: