Prima companie a trecut cu succes DNV GL auditul de certificare conform noilor standarde ISO 9001: 2015 și ISO 14001: 2015

Prima companie a trecut cu succes DNV GL auditul de certificare conform noilor standarde ISO 9001: 2015 și ISO 14001: 2015

Filiala slovacă a companiei DNV GL Bussiness Assurance a efectuat, în zilele de 7-8 decembrie 2015, primul audit de certificare conform standardelor revizuite în 2015 la societatea slovacă PYRONOVA s.r.o. Auditul a confirmat faptul că au fost respectate cerințele impuse de normele ISO 9001: 2015, ISO 14001: 2015 și OHSAS 18001: 2007. Societatea PYRONOVA s.r.o. a devenit, astfel, prima companie din Slovacia certificată în conformitate cu standardele revizuite ale prestigiosului organism olandez de acreditare RvA (Notă: DNV GL, prima companie certificată, a fost reacreditată de organismul olandez de acreditare RvA).

 

Societatea PYRONOVA s.r.o. este o companie profesională cu o traditie de 23 de ani în Slovacia și are ca scop soluţionarea eficientă a securităţii la incendiu a obiectivelor, protejarea proprietăților, vieţilor şi a sănătăţii persoanelor, ţinând cont de cerinţele specifice ale utilizatorului, factorii posibili de risc şi păstrarea cerinţelor ridicate privind calitatea. În prezent, PYRONOVA este unul din liderii din domeniul soluţionării şi realizării securităţii antiincendiu pe piaţa din Slovacia, cu o expansiune rapidă în străinătate.

 

Compania și-a confirmat cu succes poziția de lider de piață, păstrându-și poziția fruntașă în ceea ce privește îndeplinirea cerințelor standardelor enumerate mai sus. Compania și-a demonstrat capacitatea de a gestiona riscurile și oportunitățile cu potențial impact asupra îndeplinirii obiectivelor și satisfacției clienților, capacitatea de a înțelege factorii interni și externi, inclusiv așteptările și cerințele părților interesate.

 

Certificarea sistemelor de management reprezintă implementarea strategiei de bază a societății, fiind parte integrantă a unor servicii complete de asigurare a calității pentru clienți.

Next Post:
Previous Post: