Karbantartás

A rendszeres ellenőrzés, tesztelés és karbantartás képezik az alapvető követelményeit és nélkülözhetetlen tevékenységét minden tűzvédelmi berendezés működési képességének biztosítása érdekében, valamint a biztosító feltételeinek is ahhoz hogy teljes biztosítási fedezetet nyújtson. Karbantartóink 24 órás szolgáltatást nyújtank, rendelkeznek a szükséges műszaki szakismerettel esetleges meghibásodások eltávolítása érdekében. Bízza magát a tapasztalatunkra a tűzvédelmi berendezések, tűzoltókészülékek és tűzcsapok biztonsági követelményeinek karbantartása és berendezések ellenőrzése érdekében.

  • NON-STOP szervíz a beépített tűzvédelmi berendezésekre
  • A rögzített tűzoltó berendezések rendszeres ellenőrzése és karbantartása

PYRONOVA karbantartási köpontjai a következő helységekben működnek:

  • Trnava (Szlovákia), Zvolen (Szlovákia), Brno (Csehország), Praga (Csehország), Cluj-Napoca (Románia), Bucureşti (Románia), Budapest (Magyarország)

Képzett karbantartóinknak rendelkezésükre áll több szolgálati autó, amelyek részben hordozható szerelési dobozokat tartalmaznak a karbantartáshoz és javításhoz szükséges szerszámokkal. Az esetleges meghibásodások jelentésére az ügyfelek használhatnak egy speciális telefonvonalat – „hotline“ – amely át van irányítva közvetlenül az ügyeletes karbantartóhoz munkaszüneti napokon.